Szilanus

Hatékony eszköz a vállalati beszerző számára. Számos, beszerzés során használt bizonylattípust kezel. Az anyagszükséglet tervező (MRP) segítségével pontos képet kapunk a szükséges alapanyagok mennyiségéről, így azok időbeli beszerzése egyszerűen tervezhető. Támogatja az eseti és a tervezett beszerzési igényeket. A gyártási és értékesítési tervek alapján beszerzési javaslatot készít, amely figyelembe veszi a beszállítási határidőket és partneri keretszerződéseket. 

További ismérvek: Anyagszükséglet tervezés (MRP). Mezőgazdasági felvásárlási jegyek. Vámhatározat rögzítés. Intrastat lista és exportálás.


Kényelmesen elérhető stratégiai információk a vezetői döntések támogatására. 

További ismérvek: Naprakész kimutatások, informatív grafikonok megjelenítése. Teljesítményindikátorok definiálása és mutatása a vállalat működéséről. Lefúrás, összesítés. Adattárház. Riportkészítés. Mutatószámrendszerek

 

 

A vállalati működés hatásos ellenőrzését segíti. Az integrált rendszeradatokra támaszkodva mindig pontos képet lehet kapni az egyes késztermékek költségéről. Szabadon definiálható költségelemek és költségviselők, amiket a rendszer figyelembe vesz utókalkuláció számításakor.  Tevékenység alapú utókalkuláció (ABC). Szabadon paraméterezhető beszámolók. Elemzési lehetőségek.

 

 

 

Az optimális eszközgazdálkodási funkciókat nyújtja.  Itt követhető figyelemmel a vállalat tárgyi eszközeihez kapcsolódó összes folyamat és esemény (beruházás, aktiválás, ÉCS, kivezetés, leltár). Az ÉCS számítás automatikusan egy gombnyomásra történhet. A rendszer képes teljesítményarányos értékcsökkenés számításra a termeléskövetés adatai alapján.

További ismérvek: Rugalmas beruházás kezelés. Különféle leírási módok. Tulajdonosi ÉCS számítás. Tartozék- és szerszámkezelés.

 


Biztosítja a cég pénzügyeinek naprakészségét. Itt lehet a banki, pénztári tranzakciókat rögzíteni és kezelni a számla kiegyenlítéseket (részkiegyenlítések, kompenzáció, skontó). Az automatikus banki terminál segítségével minimális emberi közreműködéssel egyszerűen feldolgozható havi több 10 000 pénzmozgás.

További ismérvek:Jogszabálynak megfelelő házi pénztár. Áfa bevallás. Korosított kintlévőség lista. Rugalmas folyószámla kezelés. Automatikus árfolyamszámítás. Cashflow tervezés.

 

Hírek

IT hatékonyság elemzés

 

Elérhetőség

Stratégiai Partnerünk

Scroll to top